Thursday, 21 June 2012

No title --'

Assalamualaikum fellas :) Nisa dah lama tak update post . Hewhew , hari ni tetiba rajin pula jari jari nii nak menaip. Baru baru ni, rumah nisa kena masuk pencuri.. Say whatt ? Hmm, nasib baik pencuri tu just amik bateri kereta . Itu pun nak curi, apa lahh --' .

------------------------------------------------
Result exam baru baru ni, boleh lah. Tapi GRED C tuh sungguh mencacatkan..! Ish . geram betul.. ! >.< .  Nasib dapat satu je C. Alhamdulillah :') . 

Nisa ada seorang kawan perempuan nii. Nisa nak try jadi kawan dia, tapi takk boleh. Tak tahu ah kenapa, kitorang rapat pun time bertugas je. Mean kitorang rapat dalam hal pengawas je la. Time briefing or apa apa yang berkaitan dengan pengawas. Maybe dia anggap nisa ni just kawan biasa , tapi nisa anggap dia macam kawan baik nisa sendiri. :') . Tapi lepas apa dia buat kat nisa, nisa tak rasa dia boleh jadi kawan baik nisa. Serious :( . Adalah satu hari tu, time balik sch. Kitorang masing masing tunggu van dekat bustop. Dia nampak happy sangat. Okay , hairan tengok dia macam tu, so nisa menyibuk nak tanya. Macam macam lah nisa tanya. Dia senyum n cakap kat Nisa '' Adalah.. nanti kau bagitahu dia '' That moment, rasa sedih sangat. Tapi pandailah nisa cover, buat tak tahu je. And what mean 'DIA' yang dia maksudkan ? Tak faham betul --' Okay ayat pun tak pape, kalau tak faham, baca BANYAK kali. :) . Terasa gila dia cakap macam tu, rasa macam dia anggap nisa ni PENGKHIANAT. Mana lah tahu, kot kot betul kan ? Rambut sama hitam, hati lain lain . *Tetiba :P . Kat bustop tu rasa air mata jernih nisa ni nak jatuh dahh *Ayat novel * Tapi, betul lahh, balik rumah je, tunduk muka , tak nak bagi mak perasan Nisa nangis. Nangis ? Hehh, macam budak kecik je nangis. :P . Fyi, Nisa sensitive.. ! :3 Tapi mak perasan jugak, nasib time tu tengah makan , so cover ah '' Bukan nangis lah, ni haa, sambal ni pedas sangat. '' Haha. pon bolehh. :P . Pape pun, nisa sedih sangat, teramat lah sangat * OhMyBm.. bukan first time dia buat nisa macam ni. Maybe dia tak sedar kot, But now, Nisa rasa dah fed up dengan dia. Maklum lah .. dia budak hott, nisa ni apalah sangat. Huh.. :/ . Sekarang ni, try avoid dia. Nisa malas nak ambil tahu pasal dia dahh . Buat tambah sakit hati. :P . Nisa happy kalau dia happy . That all :') . Anyway, MISS Fatin so much ..! :'3



Sunday, 6 May 2012

Kem Kepimpinan Pengawas ^^

Assalamualaikum :) Tahu tak hari ni hari pe ? Hoho hari ni birthday nisa lahh. Hadiah mana hadiah ? Jkjk, penat ohh. Actually baru balik dari Kem Kepimpinan Pengawas. Tak boleh dinafikan , kem ni mmg best walaupun terpaksa sabar dgn abg abg fasilator ya annoy tuh, but diorang ni baik :) Seramai 72 orang pengawas yg pergi kem tuh. Ocehh, mcm buat report pulak dahh. Hewhew :3 First day, mcm biasa lahh kitorang buat ice breaking dgn abg-2 fasilator.
  • Cikgu Jinggo 
  • Abg zaim
  • Abg azmi
  • Abg wan - garang woo..
  • Abg roy 
Ni je lah nama yang terpahat di dalam hati * mata ke atas tangan ke bahu . Untuk tahun ni tak ad fasilator perempuan. Hmm :/ It so kayy lahh, janji best. Kem ni hari sabtu n ahad. Mean 2 hari 1 malam lahh kan ? :) Kitorang ni bawah anjuran Eco Kid Adventure . So,EKA ni buat kat Sg, Merab, Kajang. Pada malam hari sabtu , abg wan ad buat treasure hunt . Kitorang kena cari klu tu melalui kod morse dan mencari harta karun tu melalui klu yg diberi. Kitorang pon masuk lah hutan nk cari harta karun. Setengah jam duduk dalam hutan cari bnde tu, still tak jumpa. Dengan bertemankan cahaya bulan je, mmg lah tak nmpak apa-2. Fasi tak kasi kitorang bawa torch light. Ape lahh --' . Then lepas semua group tak dapat cari bnde tu, baru lah Abg wan bg tahu , bnde tuh just BOTOL AIR . Omg, what ? Huh .. penat masuk hutan semata mata botol air ? Grr..

Aktiviti pagi ahad ialah mendaki PUTERI BUKIT TONGGEK. Err, haha , lawak kan nama tuh ? Entah fakta atau auta . Ad perkataan tonggek tuh sebab nak daki tuh kita tonggek . Tahu tak tonggek tu pe ? Fikirlah sendiri... Dari atas tu boleh nmpak kawasan putrajaya. Subhanallah :') Kat atas bukit tuh kitorang buat senamrobik n tangkap gmbar sebagai kenangan. Kitorang sekolah yg pertama mendaki bukit pada waktu pagi, Sekolah-2 lain semua petang. Hoho. (y) Banyak gle pacat . Eiiuww geli ..

Lepas aktiviti mendaki, kitorang diberi masa untuk bersih kan diri, makan n solat. Air kat kem tuh problam lahh, Geram betul..! >.< Sekejap ad air, sekejap tak de. Haihhh. -_______- Kitorang berkumpul balik kat dewan. Tetiba satu dewan nyanyi lagu birthday untuk nisa . Ya Allah, terharunyer :'3 Terima kasih korang..

Walawehh, dah mcm hape tahh. . Ni main calit tepung + air + sirap kat muka  . Haha xD ( nisa kiri )

Kenangan atas bukit Puteri Bukit Tonggek :')
Bersama zombie zombie smk saujana utama ^^


Sunday, 22 April 2012

Renew post


Assalamualaikum.. Huhu, tgh sedih nih :''( . Tadi bukak album kejohanan olahraga mssd kat fb. Usha lah sikit picture diorang. Then, tbe-2 nmpak gmbar boyfie berkepit dgn minah mne tahh. Air mata mengalir jernih kat pipi merah aku ni. * AYAT NOVEL* hewhew :3 . Ahh , lantak lahh. huhu u-u

------------------------------------------------
 
Semalam , hari sabtu. Ada sekolah ganti. . Tapi tak belajar pon sebab der pertandingan kawad. ;) Bomba perempuan dapat no 3. Alhamdulillah.. Walawehh, aku tak tahu lah suara aku kuat ke takk. Main hentam je bg komand . Bhaha xD Fakhira ketua platun KRS dapat Anugerah Ketua Platun Terbaik Perempuan. Tahniah :)
Budak bomba lelaki hancur.. then diorang tak puas hati, diorang kata perempuan bomba pulakk hancur, Last-2 perempuan dapat lah gak no 3 drpd diorang tuh tak dpt ppe :P

------------------------------------------------
 
Pantun kitorang pulak.. tak dpt gi finale. Huhu.. Untuk first round kitorang lawan SAM Jeram. Alhamdulillah, SMKSU menang :'') . Second round lawan SMKA Kuala Selangor. Round ni lahh kitorang kalah, mmg sekolah ni hebat lahh. . (Y) . Next year kak syu, abg roy n kak athirah dah takde, so kitorang yg pelapis ni lah yg kene ganti diorang . Cikgu intan kata, masuk je tahun depan.. kitorang dah kene practice. So, untuk tahun depan kitorang nak buat the best..! untuk SMKSU :))

------------------------------------------------
 
Minggu depan dah peksa KRK. Satu hape pon belum masuk otak lagi.. kecuali Sejarah, Subjek fav uh...! :) Doakan nisa boleh buat eh stalkers .. ? Okay lah, penat tangan menaip. Bye fellas :)
 
 
 

Tuesday, 17 April 2012

Sad Sad u-u

Assalamualaikum :). Beta baru je balik dari klinik. Maklum lahh beta kurang sihat hari ni. Bhaha xD . Okay fine gila -,- Pergi tadi buat klinik tuh mcm rumah sendiri jee. Menyanyi tak tengok sekeliling. Lyn lagu Dia Frampton :) . Hari ni .. rasa sedih gila.. Petang tadi smpai  mnangis kat bustop.. Huhu u-u

------------------------------------------------

Pagi tadi tusyen kat rumah Zarith with Fatin n Tasya . Act, tasya nk lari dari tusyen tuh, tapi hasratnya tak tercapai . Hewhew.. Lepas je pergi tusyen, terus pergi sekolah. Latih kawad pulakk.. Macam biasa lahh kalau lepas perhimpunan terus masuk ke kelas. Takkan masuk jamban pulakk, yedak ?  *Lawak pandai ^^v . Tapi aku n budak budak pantun terus masuk makmal bahasa untuk practice pantun lpas perhimpunan uh. Dah lama tak masuk kelas. . Asyik pantun pantun pantun..! Huh. geram betul >.< But.. nk buat mcm mne kan, pertandingan pesta pantun esok. :) Wish SMK Saujana Utama gdluck ..! :3 Esok f1, f3 n f4 tak sekolah ..Ini tidak adik tidak adil.. *lagu yuna tetiba* Sbb ap diorang cuti ? Sebb time pertandingan pesta pantun uh.. kitorang culik kelas diorang jap. Hewhew dalam erti lain, meminjam.. x) Btw, kesian Kak Adlina.. besok dah pertandingan. Tup tup demam pulakk. Hmm :/ Harap esok dy boleh buat.

------------------------------------------------

Nih lagi satu cerita yang buat saya marah sangat..! Marah nih marah nih.. !  Al kisah.. ad lahh seorang mamat kat sekolah ni minat saya. So saya pun just '' ouh, okay '' like that .. Tak kesah sgt lahh. Then PG n Naim jumpa saya. Begini *ehem ehem

Pg n Naim : Eh aku nk bg tahu something ni.
Nisa : Ap dy ?
Pg n Naim : Kau coup dgn Ali (bukan nama sbnar) ?
Nisa: Mn dapat cerita nih ? Mn ade aku coup dgn dy.. 

PG cerita kat saya yg Ali ni kata SAYA tergila- gila kat Ali ni. siap kata saya bg surat cinta bagai. Err, tolong sikit eh, dah lahh tak ad rupa. Hidung tak mancung, pipi tersorong - sorong . Ade hati nk buat cerita mcm tuh. Maruah saya tercalar sudahh .. Huhu T-T. Stop it Ali.tak payah buat cerita . I'm taken :'')

------------------------------------------------

Okay balik sekolah . then pergi lahh kat kengkawan kat bustop, tunggu van cam biasa.  Macam tunggul je kat situ. Aku cakap sorang pon tak dengar. Pfft, panas je. Aku ckp ngn wafa, dy buat selamba dek je. Haih , mcm ckp ngn batu..! Aku tak kisah sgt lahh yang tuh.  Anyway aku selalu lepak dgn mmbe-2 kat bustop. Tetapi.. sejak hadirnya budak itu.. kasih sayang aku dirampas begitu sahaja, Huh. :( Tak suka. Mula-2 rapat. Tapi lama-2 tuh . Hancus..! Aku tak berminat lepak dgn geng tu lagi. Aku pnggil lah wafa. Dy buat dek je, untill lah aku cakap '' Layan lahh budak tuh, takk payah layan aku.'' Baru wafa terhegeh- hegeh kejar aku. Aku pun start lahh crying , rasa macam sedih gila .. kat bustop tuh punye lah bnyak orang . tapi aku rasa aku alone je. Then tikah n wafa pujuk aku. Then ED yg prihatin tuh sempat lagi menghulurkan tisu. Tertawa sikit tgok respon ED. Haha :D Lepastuh wafa suruh aku teman dy pergi beli aiskrim. Aku cerita lah kat dia, np aku sedih sgt hari nih. Aku mengadu kat dy.. Selama ni aku mengadu kat fatin, tapi fatin dah pindah sekolah :((  terpaksa lah mengadu kat wafa. Thnk wafa..! kerana sudi mendengar luahan merapu aku :'')
------------------------------------------------
 
In conclusion. mcm sains pulak..  hari ni teramat lah sedih. Tengok kawad terabur lagi, dgn budak yg main lepas cakap je. Terasa lahh jugak. Well, hati ini mudah tersentuh bahh. Biar lah diorang still form 1. Gurau gurau je . Oh ye * mesej masuk*

Fikri : Nisah, mengapakah anda teramat sedih pada hari ini ?

Sebaik ad kawan yg caring mcm dy.. Hoho thx budd.. ^^ Mybe aku terlalu stress kott, that why lahh mnangis tak tgok tempat. --' Lgi-2 aku tgh berjauhan dgn *trot..trroot*  buat hati aku sayup je. Rindu kott.. Haha entah lahh. :D Okayy. esok pertandingan pantun , nk bgun awal . Semangat nihh..! padahal pelapis je -_- Muchi muchi _
 


                                        

Saturday, 14 April 2012

Busy . -_____-

Assalamualaikum, hello n Hai. :). Whoahh, bulan ni busy gle. Anyway dah lama tak meng'update' post. Blog ni pon dah bersawang, berhabuk. Busy ngn kawad, pantun. Huhu T-T . Two weeks lagi dah peksa. Acano ni ? -______- Whatever lahh.

------------------------------------------------

Actually pertandingan kawad 21. Mati mati ingat 28. Gelabah lahh. Nasib baik lahh semua budakk cepat pick up. Aku jadi komand. Ocehh, bangga *kembang.. Tapi takk payah nk bangga sangat lah kan ? copy ayt mirza jap. Ank ank buah aku.. Jeng jeng jeng. 
  • Intan Nabila (Adik Kak Intan Dyana)
  • Anis 
  • Syuhada
  • Aisyah
  • Lina Nadhirah
  • Lina Najiha (kembar) :)
  • Ain 
  • Natashah
  • Aqillah Nazihah.
Kalau budak lelaki tuh. Tak beberapa ingat lahh. Diorang ank buah PG. Kisah ap kan? Muahaha . Jahat takk ? Aku, Atikah n PG.. train budak budak ni. Alhamdulillah.. semua berjalan lancar

------------------------------------------------

 Pertandingan pantun next week. Kitorang just supporter jee. Yang bertanding tuh akak n abg pagi. Hee. :3. Besok ad rehearsal penuh. Aku sebgai pemantun kelima. Function aku just buat pengenalan n then duk diam macam tunggul. Yang berpantun just pemantun 1, 2, 3, n 4 . Hoho .
  • Hanani - pemantun 1 
  • Amirah - pemantun 2
  • Hafiey - pemantun 3
  • Akmal - pemantun 4 
  • Aku - pemantun  5
Kakak- 2 n Abg pagi. . :-
  • Kak Syuhada - pemantun 1
  • Abg Roy - pemantun 2
  • Kak Athirah - pemantun 3
  • Kak Nabilah - pemantun 4
  • Kak Adlina - pemantun 5 (jiran sebelah, hoho) 
So, for rehearsal pantun, just lawan dgn akak n abg pagi ni je lahh.  Intro diorang pun , boleh kira hebat.

------------------------------------------------

Kalau perasan , muka aku sekarang dah berbelang . macam kuda belang. Huhu T-T . Tak pe-2 . Berbekalkan hati yang waja, confirm boleh buat. Ocehh, ayat. *dipersilakanambilbaldikorang. Hoho , ok lah boii :)

Friday, 30 March 2012

Kosong

Sihat? Alhamdulilah. Dah lama tak buat post, tak tahu lahh kenapa hari ni ttbe rajin nak buat post. Okay pg tadi g tusyen kat sekolah . Nisa datang tusyen pukul 8, padahal start tusyen pukul 9. Entah pape, rasa macam otak senget sebelah. Budak pagi pun ad sekali buat tusyen..  Ngantuknyer.. Perut kenyang, then time tu hujan.. Balik pukul 11. Nisa terserempak dengan Amin, Mirza, Zainul n Arip. Whoahh..! takk expect gle boleh terserempak dgn diorg. First tu nisa nmpak 4 org lelaki ni.. Nisa buat tak tahu je lahh, sbb nisa tak nmpak muka diorg lagi time tuh.. Dah dekat tuh baru nmpak.. Ap lagi bukak langkah seribu lahh. Nasib baik ad lorong kat situ.. Hewhew. Malu kott, diorng berempat, nisa sorang jaa.. Then, terserempak anis, nisha n sorng lagi kwn diorg sp tahh, lupe.. hehe :3 . Smpai rumah je, terus call fatin, mengadu kat dy. Teramat lahh rindu kat fatin. Sejak dy pindah sekolah ni, rasa kosong je. Huh. :/. Anyway bangga lahh dy, periksa dapat 5 A . Nisa dapat 2 A jah. Ok lahh . nk out bye. :)

Tuesday, 21 February 2012

Excited...! ♥♥

Heyy. sihat?? Bgus bgus (Y). Okay kat sekolah tadi ada meeting.. Lepas meeting tuh terus pergi audition pantun. Haha. Cuba cuba jeh. Hihi. Bacalah pantun dengan irama. Cewaah. Audition tuh buat kat perpustakaan.. time nisa baca. tetibe jeh pss senyap. Hati dah kecut nieh. Takut semua ada... >.<.  Alhamdulillah, nisa terpilih masuk ke saringan kedua.. :)) Happy happy. Act, nisa main main je. Tup2 terpilih. Hehe ,, Time bace tuh, geng2 mirza ade ohh.. Ahh malu malu :3 Tapi x tau lah dy ade ke x. Tak pasan pulak. Boyfie nisa kat luar.. Main sorok sorok ap? Haha. segan lah tuh.. Nisa keluar jeh bilik pss tuh. Nmpak ariff, mirza n boyfie. . pandang nisa macm pndang hantu jehh. :3 .  Nisa lalu . then boyfie tgur. Hihi. excited gle..!!  Dah lah pantun terpilih, then boyfie tgur. (: Okay okay. nak tgok Vanilla Coklat. Sweet ouh. Jealous. Bye bye

Tuesday, 7 February 2012

Bosan glew. :P

Assalamualaikum. da jawab salam? Bgus :), Act nisa bosan ni. sbb tuh ar update post. . Post pun ntah hape2 :P Truk kn?! Yuckk..! Cuti sekolah 4 hari mcm cuti 4 tahun jer. . nak sekolah leh lepak ngn mmbe2 . Homewrk pun skit jep. Sian org tuh membebel jea,, hw bnyak. x pe2 siap kan je la eh. Bagus #tetiba . 
Tad bukk peti ais. nmpak aising *alaa yg kat kek tuh dsebabkam bosan tahap gaban . Nisa amik lha aising tu. them nisa men ngn aising. Hoho.. :3 Nisa tulis nme tu nme ni, buat corak tuh corak ni. Time tuh dah perasan nak jadi #Chef. Haha. sungguh funny lha. ^^ 
Seriously ckp lapar gle.. Tak mkn tgh hari lagi. tgok lha jam pkul bp? 6 pm.. Nak msuk dinner lha..! Huahaha..! xD K. perut dah msuk angin niew .. gud bye..~

Shy (>///<)


Assalamualaikum :)) K. nisa bosan . time update post jea ad perkataan #bosan. yg bace tuh confirm dah bosan. Kejadian ni berlaku beberapa hari yg lepas. Sje nak renew cte yg lme. :P Hari khamis. time tuh hari koko lha kan? Nisa pergi koko cam biase.. Erm kelab seni kreatif. then pergi 1 murid 1 sukan tuh . Nisa masuk olahraga.. Huhu. nmpak boyfie nisa.. Hensem ohh. Nak tegur . tap malu lha. :P


Nisa sekolah sesi petang. Boyfie nisa pagi. . So of course lha bdak sesi pagi  datang koko petang kan?? Mwehehe . ada can lha nak usha boyfie nisa. :3 Time rehat tuh cpat2 makan . Lpas ni nak bertugas pulak, tanggungjawab pengawas kata kan..~ klau x bertugas pulak dapat 5 penalti. Huu. tak mau la dpt penalti. Genap 40 buang sekolah.. Creepy.. ~ Time tuh nisa tugas jaga tangga .. Hee.. boleh usha budak koko dari atas.. ye dak?? Kwn nisa suh nisa cari kakak dy kat klab mne tah. So cari lha.. Tup2 . nmpak Mirza..! Fuu cuak glew neyh. then nmpak Ariff pulak.. #dalam haty... ad diorng ni mesty lha ad boyfie nisa... then satu grup membe tuh pandang nisa. Bru lha psan mke boyfie nisa. .Ap lagy . trus lha nyorok kat dinding tuh.MELOMPAT-LOMPAT MCM ORG GILEW ==' nisa x expect pun diorang kat situ.. (>///<) pndang mcm nak mkn org jeh. Yg malu giler .. time tuh nisa tgh makan ohh..! Makan #kepok lekor. Hee~ Masa cari akk kwn nisa ler.. Selamber jer mkn.. I'm blushing.! Seriously.! (>///<)

Lepas rehat turun ruai .. Nmpak boyfie. . haha. Smile jea. Atoto. sweetnyer lha..~  K. bye ^^

Sunday, 5 February 2012

Maulidur Rasul

tak lame lagi hari maulidur rasul. korang tau tak hari tuh hari ap?? kalau yg dah tahu tuh. congrats..~ :))

 Maulidur Rasul ialah hari sempena kelahiran nabi Muhammad. s.a.w. :)) . Ingat tuh...! So berbanyak lha berdoa kat nabi kita ni.  bkn time maulud jer. time laen pun kene lha jgak . Sepanjang masa. ~ betapa besarnya kelebihan orang yang memuliakan majlis keputeraan Nabi Muhammad s.a.w, kerana bila berniat sahaja hendak mengadakan Maulud Nabi, sudah pun dikira mendapat pahala dan dimuliakan. Sememangnya bernazar untuk melakukan sesuatu yang baik merupakan doa dan dikira amal soleh. Hebat tak?! hebat kan.. :DD



Da hari maulud ni confirm lha sekolah cuti kan?? Huwaa.. cuti membosankan..! Nak g sekolah .. leh jmpe membe2 pastuh cuti neyh banyak pulak homework. . T-T . Kaki still sakit merentas desa semalam pnyer semalm.* ayad membelit. :P . Anyway merentas desa nisa nmpak no 23. terer tak?! tak dapat no pun just sumbang mata :P k. bye~

Tuesday, 31 January 2012

Latihan Road Run..



Hye. So, Cuti korng cmne?? Best? msty hw belambak. Haha nisa pun cmtuh jugak.. :P Nisa pun tak siap hw. Nisa <---- lazy skit.. skit jew x bnyak pun. :P 

Pagi tad ada latihan mrentas desa..Semua rumah sukan pergi. Semangat kutt... ! :P Laksmana, Syahbandar, Temenggung n Bendahara. :)) Unik tak nama sekolah kitorang?! haha jgn Jealous.. :P  Nisa rumah Temenggung kaler hijau.. Nak msuk Syahbandar .. T-T .. Sbb boyprengg nisa ad kat situ. dah comel.. hensem pulak tuh..!! :3 K. menggedik .. Rse nisa lari tad cam laju jew. bukan nak membatak eh. nisa rse ad enrgy ntah dri mne buat nisa lari laju.. tak lah laju sgt. hehe ==' tap bngge lha harini. kembang jea.. Hahaha..! merepek..~ Bru latihan .. blum real nyer. Nnty time real nak buat elok2 r. Chaiyok nisa..!! n x lupe kat membe2.. Chaiyok guyss..!! ^^

Saturday, 28 January 2012

Wink wink **


 
Hallo~ da lame tak update blog.. Hihi.. rse rindu plak.. Ngee~ Anyway korang rindu kat nisa tak?? Just kidd ..^^. Mlm ni nisa bosan lha.. sbb tu lah update blog ni.. K.bosan.. :P 


tgok pic atas..How sweet they are.. Haha ^^. klau kat skol tuh kan. ad lha bdak tgkap pic sme2 tuh.. dlm hati tgok diorng.. Ohhh jealousnyer.. untunglha diorg.. :P haha . Ad lha sorang mamat neyh ex bf.. ta abis nk ckp psl bnde yg lpas.. haih.. dy yg nak tgok nisa happy kn?.. then dy kapelkan nisa dgn kawan dy.. What?! huhu.. baek btul lha dy uh.. Sng jer  nk wat cmtuh . ingat kite ni brng mainan ap?! :P thx.. sbb dy nyer pengorbanan.. pergorbanan?? layak ker??! :P eeiiuuww..Anyway thx again sbb dy  nisa happy ever after dgn bestfrend dy.. ♡♡ tgn da naek kbas lorh..~ k. nite all ^^

Saturday, 14 January 2012



hari ni pergi skol dengan atikah... ingad ke skit je org .. tap ramai gle la.. hari sabtu ni mcm skola plak.. sume ckgu pkat mntak tolong kat bdak.. hikhik ^-^. So..  pegi lah.. nisa tunggu ckgu abis meeting.. kayh keje ktorg kne tampal2 bnde alah tu.. alah standard lah.. SEKOLAH~ haha :D ..keje kitorg harini cut, gam ,, tampal...! haa sng je punn..~ huh,, ad bdak kat situ sombong gle lah.. ta nak tgur nisa pun.. tak pe lpas ni nisa ta tgur dy :P..haha..! kitorng abis keje kul 2 eceyh.. cam la da bsr sgd na kerja.. hikhik .. :DD Ckgu marjina. guru kls nisa antar nisa n mmbe nisa blek umh... fuhh...~ pnat gle lah..  tp best .. tolong ckgu.. dpat la pahala kan? haha kalau korg ikhlas la na tlong ckgu tuh.. :) .. see yaa...!