Thursday, 21 June 2012

No title --'

Assalamualaikum fellas :) Nisa dah lama tak update post . Hewhew , hari ni tetiba rajin pula jari jari nii nak menaip. Baru baru ni, rumah nisa kena masuk pencuri.. Say whatt ? Hmm, nasib baik pencuri tu just amik bateri kereta . Itu pun nak curi, apa lahh --' .

------------------------------------------------
Result exam baru baru ni, boleh lah. Tapi GRED C tuh sungguh mencacatkan..! Ish . geram betul.. ! >.< .  Nasib dapat satu je C. Alhamdulillah :') . 

Nisa ada seorang kawan perempuan nii. Nisa nak try jadi kawan dia, tapi takk boleh. Tak tahu ah kenapa, kitorang rapat pun time bertugas je. Mean kitorang rapat dalam hal pengawas je la. Time briefing or apa apa yang berkaitan dengan pengawas. Maybe dia anggap nisa ni just kawan biasa , tapi nisa anggap dia macam kawan baik nisa sendiri. :') . Tapi lepas apa dia buat kat nisa, nisa tak rasa dia boleh jadi kawan baik nisa. Serious :( . Adalah satu hari tu, time balik sch. Kitorang masing masing tunggu van dekat bustop. Dia nampak happy sangat. Okay , hairan tengok dia macam tu, so nisa menyibuk nak tanya. Macam macam lah nisa tanya. Dia senyum n cakap kat Nisa '' Adalah.. nanti kau bagitahu dia '' That moment, rasa sedih sangat. Tapi pandailah nisa cover, buat tak tahu je. And what mean 'DIA' yang dia maksudkan ? Tak faham betul --' Okay ayat pun tak pape, kalau tak faham, baca BANYAK kali. :) . Terasa gila dia cakap macam tu, rasa macam dia anggap nisa ni PENGKHIANAT. Mana lah tahu, kot kot betul kan ? Rambut sama hitam, hati lain lain . *Tetiba :P . Kat bustop tu rasa air mata jernih nisa ni nak jatuh dahh *Ayat novel * Tapi, betul lahh, balik rumah je, tunduk muka , tak nak bagi mak perasan Nisa nangis. Nangis ? Hehh, macam budak kecik je nangis. :P . Fyi, Nisa sensitive.. ! :3 Tapi mak perasan jugak, nasib time tu tengah makan , so cover ah '' Bukan nangis lah, ni haa, sambal ni pedas sangat. '' Haha. pon bolehh. :P . Pape pun, nisa sedih sangat, teramat lah sangat * OhMyBm.. bukan first time dia buat nisa macam ni. Maybe dia tak sedar kot, But now, Nisa rasa dah fed up dengan dia. Maklum lah .. dia budak hott, nisa ni apalah sangat. Huh.. :/ . Sekarang ni, try avoid dia. Nisa malas nak ambil tahu pasal dia dahh . Buat tambah sakit hati. :P . Nisa happy kalau dia happy . That all :') . Anyway, MISS Fatin so much ..! :'3



No comments:

Post a Comment