Friday, 30 March 2012

Kosong

Sihat? Alhamdulilah. Dah lama tak buat post, tak tahu lahh kenapa hari ni ttbe rajin nak buat post. Okay pg tadi g tusyen kat sekolah . Nisa datang tusyen pukul 8, padahal start tusyen pukul 9. Entah pape, rasa macam otak senget sebelah. Budak pagi pun ad sekali buat tusyen..  Ngantuknyer.. Perut kenyang, then time tu hujan.. Balik pukul 11. Nisa terserempak dengan Amin, Mirza, Zainul n Arip. Whoahh..! takk expect gle boleh terserempak dgn diorg. First tu nisa nmpak 4 org lelaki ni.. Nisa buat tak tahu je lahh, sbb nisa tak nmpak muka diorg lagi time tuh.. Dah dekat tuh baru nmpak.. Ap lagi bukak langkah seribu lahh. Nasib baik ad lorong kat situ.. Hewhew. Malu kott, diorng berempat, nisa sorang jaa.. Then, terserempak anis, nisha n sorng lagi kwn diorg sp tahh, lupe.. hehe :3 . Smpai rumah je, terus call fatin, mengadu kat dy. Teramat lahh rindu kat fatin. Sejak dy pindah sekolah ni, rasa kosong je. Huh. :/. Anyway bangga lahh dy, periksa dapat 5 A . Nisa dapat 2 A jah. Ok lahh . nk out bye. :)