Sunday, 22 April 2012

Renew post


Assalamualaikum.. Huhu, tgh sedih nih :''( . Tadi bukak album kejohanan olahraga mssd kat fb. Usha lah sikit picture diorang. Then, tbe-2 nmpak gmbar boyfie berkepit dgn minah mne tahh. Air mata mengalir jernih kat pipi merah aku ni. * AYAT NOVEL* hewhew :3 . Ahh , lantak lahh. huhu u-u

------------------------------------------------
 
Semalam , hari sabtu. Ada sekolah ganti. . Tapi tak belajar pon sebab der pertandingan kawad. ;) Bomba perempuan dapat no 3. Alhamdulillah.. Walawehh, aku tak tahu lah suara aku kuat ke takk. Main hentam je bg komand . Bhaha xD Fakhira ketua platun KRS dapat Anugerah Ketua Platun Terbaik Perempuan. Tahniah :)
Budak bomba lelaki hancur.. then diorang tak puas hati, diorang kata perempuan bomba pulakk hancur, Last-2 perempuan dapat lah gak no 3 drpd diorang tuh tak dpt ppe :P

------------------------------------------------
 
Pantun kitorang pulak.. tak dpt gi finale. Huhu.. Untuk first round kitorang lawan SAM Jeram. Alhamdulillah, SMKSU menang :'') . Second round lawan SMKA Kuala Selangor. Round ni lahh kitorang kalah, mmg sekolah ni hebat lahh. . (Y) . Next year kak syu, abg roy n kak athirah dah takde, so kitorang yg pelapis ni lah yg kene ganti diorang . Cikgu intan kata, masuk je tahun depan.. kitorang dah kene practice. So, untuk tahun depan kitorang nak buat the best..! untuk SMKSU :))

------------------------------------------------
 
Minggu depan dah peksa KRK. Satu hape pon belum masuk otak lagi.. kecuali Sejarah, Subjek fav uh...! :) Doakan nisa boleh buat eh stalkers .. ? Okay lah, penat tangan menaip. Bye fellas :)
 
 
 

No comments:

Post a Comment